Celebek

Beus Vásárhelyi • 4 február 2020
0 comments
0 likes

Nagy vitát kavart Schobert Norbi élő videója az interneten. Szerintem jól tette, hogy elutazott, valaki még jól megagyalta volna, annyian és annyira felháborodtak rajta. pedig az üzenetében azért volt valami. Emlékszem, mikor szülés után én is meghiztam (bár én ugye egyedül, nemhogy házasság de egyáltalán párkapcsolat nélkül vállaltam őt), méghozzá több mint tiz kilót. Mivel nem vagyok magas, ez rajtam már igencsak soknak tünt, mellre és hasra hiztam, meg picit combra (najó, nagyon combra is) szóval hiába szépitem, szülés után évekig nem tudtam lefogyni. Azt hittem, igy is kellek majd. Csináltam magamról a fotókat és próbáltam ismerkedni. Valaki, akivel randi szintig el is jutottam, egy az egyben közölte, hogy szóba jöhetek, ha fogyok 8 kilót. Ez volt az utolsó csepp! Régi helyeimen és mondogatták négyszemközt, hogy fogyjak, végül megfogadtam egy idegen férfi szavát és elkezdtem kocogni. Szóval igenis a túlsúly az én szemszögemből komoly akadály egy normális kapcsolat kialakitásánál, ezért gondolom, hogy a házasságban is probléma lehet, tehát Norbinak valahol igaza is van. Kocogtam, heti 5x négy kilómétert és a fehérjeshake vacsora helyett bevált. Most, hogy leraktam végre a cigarettát, ismét elkezdtem hizni... Megint érzem Demoklész kardját a fejem fölött, ugyanis a férjem vékonyan ismert meg és ő is mondhatná (mondja is) hogy fogyjak egy picit, vissza az eredeti súlyomra, mint az elején. Szóval igazsága van Norbinak szeméélyes tapasztalatom szerint.

Bár szerintem az elhizás téma után valaki beszélhetne a súlyos fog problémákról. Valami hires fogorvos, vagy akármilyen celeb, aki támogatná ezt a témát, nagyon jó lenne. Az USA-ban nagyon dréga a fogorvos, mégis mindenkinek milyen szép foga van, ugye? Itt meg van TB-re, mégis mindenkié szinte csúnya (tisztelet a kivételnek). Még én is belefutottam, a terhesség alatti vitaminhiány megbosszulta magát, végiglyukadt a fogsorom. Két hónapig jártam fogorvoshoz, mikor kész lett. Teljesen már érzés volt. Nemrégiben pedig egész egyszerüen és ropogósabb pizzaszeletben kitört egy fogam!! Szerencsére a gyökérkezelt... Nem hittem el, hogy ez velem történik! Még le is nyeltem véletlenül a pizzával együtt (be is gyulladtam utána a legfurcsább helyen, mondta a fogorvos hogy bizony ezt okozza a szervezetben a lenyelt fogacska). Most kb két hónap alatt (immár privát orvosnál) lett új fogam, de esküszöm, még mosolyogni sem mertem és alig mentem emberek közé.

Itt van például Mea Gold. Ő egy Dubaiban élő fiatal nő, aki motivációs oldalt üzemeltet Instagramon és vlogja van, amit szivesen nézek. A mostani érettségizőknek kötelezővé tenném, hogy feliratkozzon rá és nézze! Ő speciel merte ezt a fog-témát elővenni, nyiltan beszélt róla, hogy az egyik fogát még gyerekkorban letörte, és kerámiahéjas a fogsora, valamint tanácsot is ad. Bátran keress rá youtube-on, nem fogod megbánni! És ő még csak nem is celeb,

Tudjuk, az influencerek Instagramon szép és tökéletes életet élnek, szponzorálják őket, csak osszanak meg egy terméket, szóval miért nem posztol valamelyikük e mellett a téma mellett, a fogatlanság Magyarországon szintén népbetegség, mégis mindenki az új Iphone-ra gyült. Esküszöm, nem értem!!

Ha már celebek, akikről fogalmam sem volt egy ideig, Luxus Vivi (szerintem tök értelmes csajszi), volt férje Fecsó, valami "hagymaa", aki sokat posztol, ide tartozik Rubint Réka (respect), Hódi Pamela, és ez csak pár (csak ennyi, nem követem őket annyira, hogy kövessek valakit, akiről még nem is hallottam?), akik igazán kiállhatnának emellett a fontos téma mellett...